Aug 04

Milan-based collective Storage Associati designed a dramatic staircase whose appearance changes based on the viewer’s perspective, appearing either as an open, transparent staircase or a closed space that looks like a separate room.

497 Notes

  1. gomejjeu reblogged this from mymodernmet
  2. mer-de-noms reblogged this from arqvac
  3. bourjoisxi reblogged this from qazxswedcp
  4. pavlovspen reblogged this from jackpetch
  5. jackpetch reblogged this from designcouncil
  6. ebtisamat reblogged this from mymodernmet
  7. wesazx reblogged this from qazxswedcp
  8. ladeloslobos reblogged this from thomortiz
  9. lfercs reblogged this from arqvac
  10. davitmaldonado reblogged this from nsukhu
  11. nsukhu reblogged this from monolithos
  12. dnrs165 reblogged this from designcouncil
  13. checkyourprivigle reblogged this from dreamsareweapons
  14. elquejica reblogged this from mymodernmet
  15. cats-in-party-hats reblogged this from mymodernmet
  16. thehopefulpessimist reblogged this from mymodernmet
  17. soarelui reblogged this from mymodernmet
  18. salveadlatronem reblogged this from canawanderer
  19. cavernsofthesea reblogged this from designcouncil
  20. canawanderer reblogged this from designcouncil
  21. riversmouth reblogged this from designcouncil
  22. bobobobobow reblogged this from designcouncil
  23. shagalifestuff reblogged this from designcouncil

Stuff I Like

Ask me anything